luni, 10 mai 2010

Esec al masurilor sau beartrap?

In primul rand ce este un beartrap?
Este un semnal pozitiv transmis de cei care ar pierde in conditiile unei deprecieri a unui activ pentru ca deja au pariat pentru aprecierea lui.
In acest moment, raliul de dimineata al Euro in fata USD s-a schimbat. Lucrurile merg in jos intr-un val de negativitate ce loveste pietele.
Europa creaza mai mult leverage punand deoparte 720 miliarde de Eur asa ca banii din Europa nu vor mai valora nimic...
Tendinta pe Euro este in continuare de scadere, dupa ce s-a atins un punct de rezistenta ce a fost sustinut in ultima perioada...
Wau... incredibil cat de rau au putut gresi europenii de lucrurile se intampla astfel.
Totusi, ma uit ca in Europa, acolo unde sursele de informatii sunt "manipulate in alt sens", bursele sunt inchise... Euro pica in State acum cand europenii dorm...
Zilele trecute raliul USD in fata EUR a fost "backed up" si de informatiile pozitive anuntate in US despre somajul in scadere.
Azi in schimb .de a anuntat excedentul balantei comerciale si a contului curent, Franta a anuntat cresterea productiei industriale... in general vesti bune in zona ce anunta... oh da! problemele zonei Euro:)

In seara aceasta voi incerca sa scriu comparatia USD vs EUR cu care va amenint de ceva vreme.
Nu uitati totusi ca "perception is reality" si ca de multe ori, previziunile se duc singure la indeplinire, ajutand sau incurcand economia la fel ca pastilele Placebo.

Niciun comentariu: