duminică, 20 iunie 2010

One more week

Din pacate saptamana trecuta nu am gasit timp pentru a scrie. Urmeaza inca o saptamana plina in care trebuie sa plec din tara la o conferinta.
Las eur/usd in crestere de la 1.1874 si a ajuns la 1.241 cu sanse sa mai urce un pic inainte de terminarea momentumului... Las eur/ron in crestere usoara, temperata de BNR...

Las Romania intr-o situatie ciudata in care politicul primeaza in fata dreptatii (magistratii de la curtea constitutionala au fost alesi in urma unor jocuri de culise), solidaritatea e doar dintr-o parte (desi pensionarii trebuie sa fie solidari si sa renunte la 15% din pensii drumarii reasfalteaza de zor pe unde apuca (de multe ori pe unde nu trebuie) pt a cheltui banii de la buget, politia si-a tras un set mare de motociclete BMW noi, vamesii un set mare de Passaturi etc.
E normal ca guvernul sa sprijine cheltuielile in perioada de criza asa cum zicea si mugurel dupa ce si-a luat jeepanele la BNR. Nu e normal insa sa faca totul cu dedicatie si pe cheltuiala unora. Este de asemenea anormal ca despre Grecia sa se spuna ca nu poate face ajustai prin curs iar cei care pot face astfel de ajustari sa prefere varianta care loveste cel mai putin sistemul bancar si cel mai mult celelalte zone ale economiei.

Sper ca peste o saptamana sa fiu mult mai liber si sa pot scrie mult mai mult.
Pana atunci "just relax and enjoy".



Noile "bijuterii" ale politiei de frontiera