duminică, 20 iunie 2010

One more week

Din pacate saptamana trecuta nu am gasit timp pentru a scrie. Urmeaza inca o saptamana plina in care trebuie sa plec din tara la o conferinta.
Las eur/usd in crestere de la 1.1874 si a ajuns la 1.241 cu sanse sa mai urce un pic inainte de terminarea momentumului... Las eur/ron in crestere usoara, temperata de BNR...

Las Romania intr-o situatie ciudata in care politicul primeaza in fata dreptatii (magistratii de la curtea constitutionala au fost alesi in urma unor jocuri de culise), solidaritatea e doar dintr-o parte (desi pensionarii trebuie sa fie solidari si sa renunte la 15% din pensii drumarii reasfalteaza de zor pe unde apuca (de multe ori pe unde nu trebuie) pt a cheltui banii de la buget, politia si-a tras un set mare de motociclete BMW noi, vamesii un set mare de Passaturi etc.
E normal ca guvernul sa sprijine cheltuielile in perioada de criza asa cum zicea si mugurel dupa ce si-a luat jeepanele la BNR. Nu e normal insa sa faca totul cu dedicatie si pe cheltuiala unora. Este de asemenea anormal ca despre Grecia sa se spuna ca nu poate face ajustai prin curs iar cei care pot face astfel de ajustari sa prefere varianta care loveste cel mai putin sistemul bancar si cel mai mult celelalte zone ale economiei.

Sper ca peste o saptamana sa fiu mult mai liber si sa pot scrie mult mai mult.
Pana atunci "just relax and enjoy".Noile "bijuterii" ale politiei de frontiera

3 comentarii:

Akhenaton spunea...

Nici macar nu si-au luat Passat CC, amatatii!

Vama Borsh spunea...

Cum le impaca astea cu reducerea consumului de combustibili? Ah...la ei nu se aplica...am uitat...

BlueSlash spunea...

ha ha
deja sunt in enjoy
doar ca, asemeni oricarei prs responsabile, cu ceva mai putina relax.
iata ca s-a ajuns in situatia dementiala de a majora oricare taxa DOAR PT A AVEA BANI CARE SA FIE IMPARTITI TRANTORILOR.
dupa cum spuneam prin alte locuri:
pana nu se vor taia toate ajutoarele de orice fel rss tzigania nu va iesi din marasm.