marți, 24 august 2010

lumanarile verzi

te asteptai sa vezi atatea lumanari verzi pe eur-ron?
cititorii acestui blog se asteptau...
In dulcele stil romanesc, comisia de Buget-Finante loveste dur: dupa ce s-a implementat modificarea TVA (o adevarata nebunie din punct de vedere logistic), dupa ce piata a inghitit "galusca" si a trecut mai departe (fara sa transfere costurile catre clienti in foarte multe dintre cazuri), se doreste revenirea la vechiul TVA.

Ce s-a intamplat data trecuta cand s-a luat pe genunchi o decizie referitoare la TVA?
Unii si-au aratat muschii... unii au colectat banii... altii au marcat pierderile.

Ce se intampla acum? Se speculeaza mult si se protejeaza oamenii pentru o varianta posibila chiar daca mai putin probabila - aceea ca in Romania clasa politica va da un semnal clar de instabilitate.
Hai sa vedem ce se va intampla astazi in plenul Senatului.

3 comentarii:

Informatii-economice spunea...

Asa cum banuiam, varianta posibila dar putin probabila, nu s-a intamplat

Anonim spunea...

Popescu> e posibil sa se intample daca intra PSDul la Guvernare, desi .. PSDul vrea cam multe: sa reduca TVA, sa nu impoziteze pensiile si sa renunte si la acordul cu FMI..

Informatii-economice spunea...

dada... sa fie mereu primavara, sa curga rauri de lapte si miere pe strada, sa dotam cainii cu covrigi in zona dorsala, sa crestem nivelul de trai din pix... sa creasca "pere in plopi si micsunele in rachita"... Ah nu, astea erau din alta poveste:))

Daca PSD vroia sa ajunga la guvernare trecea ultima motiune... ei vor doar sa capitalizeze supararile oamenilor cauzate de masurile din aceasta perioada pentru a castiga momentum la urmatoarele alegeri. Nu ca nu s-ar mai putea fura din Romania (vedem ce se intampla acum)... ci pentru ca nu sunt tocmai clare lucrurile si modul de impartire a beneficiilor in partid conform schemelor de cadre!

PS: asa mi-a lehamite de intreaga clasa politica din Romania!