miercuri, 8 decembrie 2010

Eur/Usd

Acum ca a ajuns la 1.32 ar trebui sa se aprecieze un pic...
1.36 cred ca ar fi de ajuns inainte sa reintre pe trendul descendent.

Din nou... acest lucru s-ar putea intampla doar daca am dreptate.

Voi cum vedeti evolutia cursului Eur/Usd in urmatoarea perioada?
Dar evolutia pe Aur si Ag?

.

5 comentarii:

mike spunea...

nu pot decat sa-mi dau cu parerea pe curs , sunt atat de multe variabile reale si nu numai ca o incercare de prezicere pe termen scurt cel putin e ca si imposibila , pe termen mai lung daca o tinem tot asa ( deflatie si somaj mare in us ) ajunge spre 1.1-1.2 in sens invers ( repornire economica globala ) ne ducem lejer spre 1.4-1.5

Informatii-economice spunea...

@Mike - Sa stii ca anticiparea cursului nu este chiar asa de grea in momentul in care incepi sa-l intelegi... E dificil in momentul in care crezi ca tot ce se intampla are efect... in mai ales imediat.

Am impresia ca faci o micuta eroare. Cursul Eur/Usd depinde mai putin de Inflatie/Deflatie sau de somaj.repornire economica si mai mult de cum o duce US comparativ cu UE.

mike spunea...

pai si cum o duce US , de exemplu inflatie/crestere economica automat euro incepe sa salte ( creste apetitul pt risc ) , iar in caz invers ( deflatie ) o ia euro la vale ... asta pana americanii cu atatea qe-uri cate au de gand sa faca nu o sa "distruga" statutul dolarului ca moneda de rezerva , gresesc undeva ?

Anonim spunea...

si eu cred ca BCE va cumpara bonduri un timp

dar la sf 2012 avem paritate

Informatii-economice spunea...

Imi cer scuze pentru ca din lipsa de timp nu am mai scris nimic in ultima vreme.
Totusi, s-ar parea ca am avut dreptate cu aceasta evolutie pana acum.de la 1.32 pe o tendinta descrescatoare s-a dus pana la 1.35 dupa care a revenit pe scadere.
Interesant e ca doar BCE nu are destula forta pentru a misca aceasta piata!