joi, 6 mai 2010

it's a kind of magic...

vorbeam ieri despre cum se manipuleaza pietele in asa fel incat ochii sa fie atintiti asupra Europei... Acesta va fi un post foarte scurt.
Dow Jones a scazut la un moment dat cu 9% "din cauza problemelor din Grecia"... Incredibil... Bursa americana pica pentru ca sunt interconectati cu cea din Europa... care e ceva mai stabila...??? Europa a scazut doar cu vreo 2%, asemanator cu zilele trecute...
Nimeni nu mai vorbeste despre faptul ca vanzarile din retail au fost mult mai reduse decat asteptarile, majoritatea firmelor avand scaderi sensibile... mi-a placut insa un comment pe care il redau si eu:

Frank - Thursday May 06, 2010 12:34PM EDT
boy this is a revelation ............................ Americas Broke Lets Face it..........................Save Save Save............................

Tot acolo am gasit si asta: 10 lucruri care ar putea periclita cresterea economica...
Nu inteleg de ce toti vorbesc de Grecia... Ca marime a PIB-ului e la vreo 3% din marimea US... it's peanuts!!!

DowJones si-a mai revenit semn ca din nou au fost taxati cativa investitori aflati in pragul atacului de cord... la un moment dat majoritatea vor deveni imuni la miscarile bruste si atunci vor fi penalizati si mai rau...! Mai tineti minte povestea celui care a strigat de prea multe ori "lupul"?

O seara placuta!

Niciun comentariu: